Alkotótáborok


2020. évi nyári táborok időpontjai és a témái:


2020. június 22 – 26.

A fekete és a fehér. Mitől lesz a fekete fekete, a fehér fehér, ha sárga, piros, kékből keverjük?

A tábor részletes programja.

 

A jó hangulatú táborainkba várunk minden rajzolni és festeni szerető egyedül állót, családot, nagymamát, az unokájával együtt. Alsó korhatár: 10 év.


A táborokban használt eszközök:
grafit ceruza, színes ceruza, tus toll, tustinta, szén, pasztellkréta, pitt, akvarellfesték és a szükséges papírok, csipeszek, radírok, festőállványok. Az alkotáshoz a táborokban mindig kellő mennyiségű és minőségű anyag áll a résztvevők rendelkezésére, ezért semmit sem kell hozni.

Részvételi díj, amely a programokhoz szükséges anyagok költségét, valamint a járulékos költséget, és a szállást is tartalmazza (komfortos falusi házakban, két ágyas szobák, konyhával, fürdővel): 55.000 Ft (ebből a szállás 5 éjszaka 15.000 Ft).

A részvételi díj nem tartalmazza az utazás, és az étkezés költségét.
Étkezés:
    - reggeli, vacsora beszerzését másik (kb.: 1 km) falu boltjából vállaljuk,   
    - ebédet a Kémesi Iskola konyhájáról hozatunk: ez naponta 650,- (3250,- /5 ebéd)
    Ételhordókkal rendelkezünk. Az elmúlt nyolc évben innen rendeltünk, és ajánlani tudjuk, mert finoman főznek.

Az alkotótábor programjára a következő módokon lehet jelentkezni:
•    e-mail:      at@alkototabor.hu
•    telefon:     +36/30/9911757

Jelentkezéskor a résztvevő nevét, postai címét, telefonszámát és a választott tábor időpontját kérjük email-ben elküldeni ide: at@alkototabor.hu
A visszaigazolás e-mail-ban történik.

A tábor díjából 14.000,- Ft-ot kérünk, a visszaigazolás megérkezte után, átutalni, az Alapítvány számlájára (számla szám:10300002-10480172-49020017 számlavezető: MKB Bank Zrt., Kedvezményezett: Vida Ilona Alkotótábor Alapítvány). Az utalás közlemény rovatába a jelentkező nevét kérjük beírni. A jelentkezés a díj beérkeztével válik érvényessé.

Jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk. Az alkotótáborok létszáma 8 fő.
Túljelentkezés esetén, az első 8 jelentkezőt fogadjuk.

Egy adott időpontra való jelentkezések lezárultával ezen a honlapon tesszük közzé a tábor indulását. Nem kellő számú jelentkező esetén a tábor lemondásának jogát fenntartjuk, a részvételi díjat visszafizetjük. Bár a jelentkezési idő lezártával a megrendezésre kerülő táborok befizetett részvételi díját sajnos nem áll módunkban visszatéríteni, de lehetőség szerint segíteni fogunk egy helyettes résztvevőt találni.